júl 14, 2022

Zenélő játékok fiúknak

A zenélő játékok fiúknak is mindig izgalmasak és különlegesek. Az alfajatek.hu oldalán kapható fogaskerekes zenélő játék repülő és fogaskerekes zenélő játék tank is! Mind a kettő hasonló méretű kiszerelés.

A repülő színes, belsejében vannak a színes fogaskerekek és a gombok, melyek között világítás rejtőzik. Elemmel működik, és önműködően mozog a bekapcsolás után. Ahol a repülőgépek kedvelt játékai fiúknak, ott biztosan sikere lesz ennek a világító, zenélő, mozgó darabnak! A tank a katonai játékok rajongóinak lesz nagy kedvence.

Ennek belsejében is ugyanúgy ott vannak a színes fogaskerekek, melyek közt ott a világítás, így színes fényeket bocsát ki magából ez a katonai tank. Plusz előnye, hogy mivel felső része átlátszó, így teljesen átláthatók a benne zajló folyamatok, a villogó fények. Az ilyenek aztán az izgalmas játékok fiúknak! A villogó fények, a hangeffektusok, a mozgó zenélő járművek igazán kreatív játékélményeket tudnak teremteni.

A legjobb játékok fiúknak eleve a járművek, hát még, amikor ennyi mindennel fel vannak turbózva! Ezek aztán az ultravagány játékok fiúk számára! Ezek működéséhez csak elemre lesz szükség, és az élmény máris garantált! A fiúk biztosan izgatottan fogják kezükbe venni legújabb villogó, zenélő, önműködő, vagány járgányaikat! A tanknak még a színes fogaskerekei is látszanak, hála az átlátszó kiszerelésnek, így tényleg minden folyamatba bele lehet látni, kívülről szemlélve a járgányt.

More Details