jún 8, 2022

Zártkerti ingatlan

A zártkerti ingatlanok is nagyon népszerűek a piacon. Egy zártkerti övezet is rengeteg lehetőséget rejt magában. Lehet használni ültetvényesként, mindenféle zöldséget és gyümölcsöt termelhetünk meg saját kis kertünkben.

Egy ilyen övezet nyugodt környezetet feltételez, hiszen itt mindenki hasonló célból tartja fenn saját telkét. Lehet rajta nyaralónk is, ahova időnként kijárunk pihenni, és gondozni a kertet. Nagyon visszataszító, amikor egy ilyen kincs elhanyagoltan hever a többi gondozott kert rengetegében. Általában nem dzsungel célzattal vásárolnak az emberek ilyen telket, így amennyiben nem tudjuk gondozni, érdemesebb eladni.

Ha már csak púp a hátunkon, és nem tudjuk kiélvezni egy ilyen kert nyújtotta előnyöket, akkor érdemesebb átadni egy olyan tulajdonosnak, aki kiaknázza a benne rejlő lehetőségeket. Egy zártkerti ingatlan és telek egyszerre lehet egy biztosíték is, ami akár egy válságosabb időszakban biztosítja számunkra annak lehetőségét, hogy saját magunknak termeljük meg ételeink egy részét. Ilyen opcióval ma már különösen érdemes számolni, hiszen válság hátán válság köszönt be modern életünk mókuskerekébe, és a covid óta megtanultuk, hogy törékeny világunkat pillanatok alatt a feje tetejére fordíthatja egy válság.

More Details