jan 25, 2022

Vízálló napvitorla, a megfelelő árnyékért

Miután folyton beázott a lepedő, amivel próbáltunk árnyékot csinálni a kerti játszóba, megnéztük, hol lehet tökéletes árnyékolót szerezni e célra. Sok weboldal után a Napvitorlaland kínálatából választottunk, egy háromszög alakú, bézs színű vízálló napvitorlát.

vízálló napvitorla alapvetően ellenáll az enyhébb esőzésnek, hevesebb eső esetén viszont elvezeti a sarkai felé a nagy mennyiségű vizet. Külön tetszett nekünk, hogy a széllökések sem tudják kikezdeni, mert légáteresztésre lett kidolgozva kézzel a vízálló napvitorla anyaga, tehát a szélterhelés egy részét átereszti, ennek köszönhetően nem keletkezik fülledtség, és a szellőzése kiváló, kellemes időt okoz.

Előtte az is nagy gondot okozott, hogy a gyerekek játéka közben az erős napégést hogyan kezeljük, de szerencsére a vízálló napvitorla egyben UV-sugárzás ellen is hatékony anyagú, pláne, hogy sokáig megtartja az eredeti színét is emellett. Az áruházban 3 méretből is választhatunk, ami igen megkönnyítette a megfelelő választást, miután felmértük a játszórész területét.

Vízálló napvitorlát választani azért is jó megoldás, mert a technikai funkcióin túlmenően meglepően dekoratív elemnek minősül, mivel alkalmaztuk már kertipartin, más hasonló kerti rendezvényen a családdal, és mindegyikőnk dicsérte, mint dizájnelem. Itt jöttünk rá, mért impozáns megoldás közterületeken vagy éttermek kerthelységeiben, teraszain, fitneszparkokban való használathoz is. Egy valóban ízléses, egyszerű, megbízható árnyékolónak tekintjük, sokáig fogjuk igénybe venni.

More Details