jan 12, 2023

Újévi akciók az IONIC iPhone szerviz boltjában

Az Apple készülékek nem csak a telefonunk vagy iPad-ünk megvásárlásakor karcsúsítják meg pénztárcánk térfogatát, ezeknek az eszközöknek a javítása is komoly összegekbe kerülhet.

Különösen akkor, ha kisgyerekek vannak a családban, akik rendszeresen leverik, leejtik, időnként a vízzel teli kádba, rosszabb esetbe a WC-be pottyantják fél életünket tartalmazó telefonunkat, vagy az egész család kedvenc időtöltését szolgáltató vadonatúj iPad-et.

Sok tízezer forintot megspórolhatunk magunknak, ha kihasználjuk az IONIC iPhone szerviz újévi akcióit. 139.000Ft helyett 119.900Ft-ért kaphatunk TELJES TELEFON FELÚJITÁST, ami tartalmazza a gyári kijelzőt, az OEM akkut, a hátlapot, a karbantartást és még ajándék 3D üvegfóliát is. Vagy például iPhone 13 mini készülékünk kijelzőjét 120.000 Ft helyett 79.999 Ft-ért ki tudjuk cseréltetni és az iPhone szerviz ebben az esetben is ad nekünk ajándékba üvegfóliát.

Érdemes áttekintenünk az IONIC iPhone szerviz honlapján az újévi akciókat. Találunk iPhone 13 Pro esetében 24.999 Ft-ért hátlapi üvegcserét ajándék fóliával. iPhone SE készülékre heti akcióval is meglepett bennünket az iPhone szerviz. Az iPhone megújulás csomag, amely tartalmazza a kijelzőt, az OEM akkumulátor cseréjét, a karbantartást és egy ajándék 3D üvegfóliát, 30.999 Ft-ért vehető meg 34.000 Ft helyett.

De el is látogathatunk személyesen az IONIC iPhone szervizbe (1066 Budapest, Teréz körút 12), amelynek munkatársai szívesen segítenek nekünk az újévi és heti akciók által kínált lehetőségek kihasználásában.

More Details