máj 5, 2022

Shaggy szőnyeg – a legpuhább választás

Nálunk a hálószoba és a nappali szőnyeg választásánál fő szempont a puhaság – szeretjük, ha a szőnyeg is annyira kényelmes, hogy akár el is alhatunk rajta. Mondjuk a gyerekekkel való játék során néhányszor megesett már, hogy férjem vagy én végül a nappali szőnyegen bóbiskoltunk el egy negyedórára, de volt, hogy hosszabb időre is.

Ilyenkor különösen számít, mennyire puha az a felület, hogy ne sértse fel a bőrünket, akár az arcunkon, egy dörzsölős anyag. Már a gyerekek előtt is kedvenc választásunk volt az álompuha shaggy szőnyeg, még a házi kedvenc cicáink is előszeretettel kuporodnak rá és alszanak el rajta, különösen a nekik megfelelő kerek kis shaggy szőnyegen, amit már szinte kisajátítottak. A szonyegtextil.hu oldalon nem túlzás azt állítanom, hogy óriási a kínálat, csak a shaggy szőnyegek kategóriáján belül is, így nálunk sosem kérdés, hol vásároljunk új puhaságot otthonunkba.

Az ismertebb kereskedelmi áruházakban jóval kisebb választékkal állunk szemben shaggy szőnyeg kategórián belül, így nekünk a szőnyeg outlet kínálata kész shaggy szőnyeg paradicsomnak számít! Mind a méretek, színek, formák és exkluzivitás szempontjait figyelembe véve bőven válogathatunk, ráadásul előny, hogy a házhozszállítás is nagyon gyors és olcsó, az ország egyik leggyorsabban fejlődő szállítmányozó cége, így nem kell heteket várnunk, mire megérkezik a kiszemelt termék.

Számomra ez is fontos szempont, sokszor okozott már csalódást a hosszú várakozás egy termékre, ha nem néztem kellően utána a kiszállítás minőségének. Itt ebben sem kell csalódnunk, nem ront a termék örömén, akár 1-3 munkanapon belül kézhez kapjuk kiszemeltünket.

More Details