nov 21, 2021

Rendeljen innen FFP2 szájmaszkot!

FFP2 szájmaszkot keres? Felújít, fest, laborban, vagy egészségügyben dolgozik? Ha irritálja már a rengeteg szennyeződés, nézzen el az Elit Safety weboldalára, ahol többféle maszk közül választhat.

A webshop kifejezetten ipari munkavégzésre specializálódott maszkok értékesítésével foglalkozik. A BLS részecskeszűrő pormaszkok magas légzésvédelmet biztosítanak a hagyományos védőmaszkokkal szemben. Az FFP2 szájmaszk a beáramló szennyezőanyagokat csaknem teljes mértékben kiszűri. Az FFP2 szájmaszkok védelmet adnak füstök, porok, pára ellen, minden olyan környezetben, ahol szennyeződés belégzése fennáll.

Teljes mértékben az archoz illeszkednek, így hermetikusan zárnak oldalt. A webshopban egyaránt található szelepes, és összehajtható FFP2 szájmaszk, tanúsítvánnyal rendelkező darab. A szelepes kivitelű maszkok kis légzési ellenállásúak, melyek lecsökkentik a hő és páratartalmat a maszk belsejében. Ennek hála meleg, nedves munkahelyen is ideálisak, mivel megakadályozzák, hogy az arc befülledjen, a bőr légzését is biztosítva. A maszkok egy része R és D jelöléssel vannak ellátva. Ez azt jelenti, hogy az arclapok több mint egy műszakban használhatók újra, valamit a maszk arcrésze eltömődésálló, szabad légmozgást biztosít, minden ezirányú követelménynek megfelel. Könnyen áttekinthető webshop, egyszerű rendelés!

More Details