márc 19, 2020

Py – Learn to Code

A programozás nagyszerű lehetőségek kapuját tárja szélesre előtted. Megszerezheted vele az első milliódat, aztán irány a milliárd! Mindenki felkapja majd fejét a neved hallatán, és később talán a világot is megmentheted (csak úgy mellékesen).

De elég időigényes is, mire ilyen nagy ember lesz valakiből. Kivéve, ha a Py alkalmazással tanulsz programozni, amelynek minileckéin keresztül útközben is játszható játékokkal tanulhatsz.
Kezdd egyszerűen, és fejlődj gyorsan.

Válaszd ki a jelenlegi tudásszintedet és a célodat – programozói interjúra készülsz, meglévő ismereteidet szeretnéd elmélyíteni, alkalmazást fejlesztenél, vagy új nyelvet tanulnál? Ezután add meg a programnyelvet, amelyen dolgozni szeretnél: Swift, SQL, Javascript, HTML, Java vagy Python.

Ennyi az egész, kezdődhet is a játék. Mindegyik szinten kártyákat és feladatokat kapsz: húzással rendezd a parancsokat megfelelő sorrendbe, tölts ki hiányos részeket kifejezésekben, és tesztkérdésekre is válaszolnod kell, hogy bizonyossá váljon, tényleg figyeltél.
Tanulj olyan programnyelveket, mint a Swift vagy a Python.

A körök végén mindig csillagokat gyűjthetsz, és láthatod, hogy százalékos arányban mennyit tanultál meg az adott nyelvből – ez a versenyszellemet is feltüzeli az arra hajlamos játékosokban.

Ha szeretnél, napi célokat is beállíthatsz. Túlvállalnod így sem kell magad – egy átlagos felhasználó elvileg napi három percet kell, hogy játsszon, a magasabb szinten lévő tanulók pedig szintén csak napi 10 percet töltenek a Py használatával.

Pörgesd ki a kártyákat, és indulj el a millió dolláros ötlet felé vezető úton.

More Details