aug 27, 2021

Miért döntöttünk egy luxus vinyl padló mellett?

Volt szerencsénk elhelyezni egy gyönyörű keményfa padlót házunk nagy részében. Ez az első dolog, amit az emberek megjegyeznek, amikor bejönnek otthonunkba! De volt otthonunk egy része, ahol a padló nem volt olyan szép… valójában nagyon szörnyű volt.

A konyhánk és a kis fürdőszobák padlója undorító volt! Volt valami durva szőnyege, és az évek során súlyosan megsérült. A fürdőszobában teljesen ki kellett tépnünk a padlót, de a konyha padlója aljzatként működhetett ahhoz, amit a tetejére választottunk.

Eredetileg a padlóburkolati lehetőségeket akkor kutattuk, amikor az első konyhai átalakítást végeztük. Tudtuk, hogy valami olyat akarunk, ami tartós, jól néz ki, ellenáll a kiöntött folyadékoknak és a nedvességnek, és sokáig tart.

Amikor elmentünk a helyi padlóboltba, azt mondták, hogy a legjobb választás a luxus vinyl padló lenne. Őszintén szólva még soha nem hallottam róla! Elképzeltem, hogy úgy néz ki, mint egy hagyományos típus – és nem ezt a megjelenést szerettem volna. De, amikor megláttam a mintáikat, egyáltalán nem olyan volt, mint ami a fejemben volt. A luxus vinyl padló mindenféle stílusban elérhető, de mi fa kinézetű stílust választottunk.

Szerettük, ahogy a padló kinézett az első konyhánkban, így amikor rájöttünk, hogy meg kell találnunk a padlót a jelenlegi konyhánkhoz és fürdőszobánkhoz, pontosan ugyanazt a luxus vinyl padlót választottuk. Azt tervezzük, hogy a következő évben átalakítjuk a fő fürdőszobát, és azt tervezzük, hogy ugyanazt a vinyl padlót használjuk ehhez a szobához is!

More Details