okt 25, 2021

Mi is az a frekvenciaváltó?

Általában aszinkron motorkerékpárok vezérlésére használják. Az aszinkron motor fordulatszámának szabályozása kétféle módon történhet.

1- A pólusok számának megváltoztatásával

2- A motor tápláló energia frekvenciájának megváltoztatásával

Hacsak nem használ dupla sebességű motort; Mivel lehetetlen megváltoztatni a motor pólusainak számát a berendezésben, a motor fordulatszámának szabályozása a tápfrekvencia megváltoztatásával történhet. Ezen a ponton be kell vennie a projektbe a frekvenciaváltót. A fordulatszám szabályozható úgy, hogy a motort a kívánt ponton tartja a legalacsonyabb és a legnagyobb fordulatszám között.

frekvenciaváltó kijavítja a hálózati feszültségeket, elnyeli, megszűri és megtisztítja a hálózatban előforduló feszültségingadozásokat, csúcsokat, káros elektromos áramokat a hardvermechanizmusok kondenzátorai és tekercsei segítségével.

Ezenkívül mindaddig, amíg vészleállító berendezést telepítenek a frekvenciaváltóra, és előkészítik a megfelelő berendezést, az eszköz megvédheti magát és motorját a rendszerben esetlegesen fellépő helyzetekben.

Manapság sok invertert gyártanak PLC funkcióval. Az inverterek ezen intelligens alkalmazásainak köszönhetően tetszés szerint táncolhatja aszinkron motorját, és számos olyan alkalmazást végezhet, mint például a PID módszer és a MASTER-SLAVE inverterekkel.

Figyelembe véve a frekvenciaváltó által szállított termék érzékenységét; Lágy indítással és lágy leállítás funkcióval, állítható rámpaidőkkel, a motor pillanatnyi áram-feszültség-frekvencia görbéinek nyomon követésével, lengésgátló, megfogásgátló és sebességszabályozással a terhelésnek megfelelően, ha PLC hardvert adnak hozzá, azonnali hibakódokat, motorfelismerő funkciókat és minőséget.

Mi támogatjuk a frekvenciaváltókat, hogy megfeleljenek az új generációs technológiának és minőségi szabványoknak. Figyelembe véve a daru telepítési helyének környezeti feltételeit és munkavédelmét, kijelentjük, hogy ez az elektromos berendezések csoportjának első számú terméke.

Az intelligens daru szektorban folyó K + F tanulmányainkkal összhangban a PLC frekvenciaváltó berendezéseket vállalattá tettük, és minden szabványos darunkban motorvezérlőket használtunk.

More Details