márc 18, 2019

Különleges és egyszerű bélyegzők

A bélyegzők többnyire a cég, üzlet alapadatait tartalmazó kis nyomda, mely akár olyan kicsi is lehet, hogy zsebünkben elférjen. A bélyegző mindenképp tartalmazza a cégnevet, a székhely címét és az adószámot, valamint igény szerint olyan extra adatokat, mint a különféle elérhetőségi címek, manapság már a hamisítások elkerülése végett különféle biztonsági funkciókkal is el lehet látni a bélyegző nyomdafelületét: aláírás, foszforesztákó pont, logó stb.


A bélyegzők családjában találkozhatunk olyan különleges példányokkal is, mint a kirakós, műanyagházas bélyegző, melynek a lényege az, hogy betűnként tehető ki vele a kívánt szöveg. Ez akkor lehet előnyös, ha változik valamilyen feltüntetett adat, pl a telefonszám, e-mailcím, akkor nem kell csak emiatt úgy bélyegzőt készíttetnie.
A zsebbélyegző a legkisebb, zsebbarát bélyegző. Azoknak tanácsos ilyet használni, akik sokat utaznak munkájuk során, és mindig szükségük van a bélyegzőjükre. Festékpárna is tartozik hozzá. Viszont kicsi mérete miatt sajnos jóval törékenyebb mint társai.
Különleges bélyegzőnek számít, de nem funkciója, hanem anyaga miatt az önfestékezőm, környezetbarát bélyegző. Ezek olyanok, mint a sima műanyagházas bélyegzők, a különbség csak az, hogy újrahasznosított műanyagból készülnek.

More Details