márc 20, 2022

Ha új bejárati ajtó kell

Bizony a szükség nagy úr. Ezt éreztük mi is, amikor már egyre égetőbbé vált a lakásunkban a bejárati ajtónk cseréje, mert már teljesen leamortizálódott, és hála az égnek nem törtek be a már tarthatatlan utolsó időszakban.

Aki bejárati ajtó után keres, alaposan fel kell mérnie elsősorban a biztonsági funkciókat, hogy egy valóban stabil típust válasszon, ami megfelel minden ilyen követelménynek. Miután felszámítottuk a paramétereket, és szakvéleményeket is olvastunk a témában, megtaláltuk a webshop kínálatát is, az itteni típusokat minőségét találtuk megfelelőnek.

Annyiban talán eltérő, mint piactársai, hogy ez a cég csak külső bejárati ajtókat forgalmaz, azonban annál inkább odafigyelnek a hőszigetelésre, és arra, hogy magas biztonságot adjon minden esetre. A döntésünket ráadásul nagyban megkönnyítette, hogy minden bejárati ajtó esetében szabadon választható a betét színe és formája. A típust illetően eleinte dilemmáztunk kissé, de aztán a műanyagból készült fajtát választottuk.

Ennek alapvetően üveges betétje van, de mi díszüveges formátumban kértük. A műanyag bejárati ajtó kiválasztásánál odafigyeltünk a méretre, valamint érdemes tudni, aki ilyet vesz, hogy befelé nyíló kivitelűek, és 3 pontos automata zárral nyitjuk ki őket. Emellett az is fontos szempont volt, hogy az anyaga nem színeződik, és UV-álló, és jelentősen hosszú élettartammal rendelkezik. A műanyag bejárati ajtókat alapesetben ezüst kilinccsel szállítják, de mi rézkilinccsel, és katedrál üvegezéssel kértünk.

More Details