okt 14, 2021

Az étkező garnitúra beállítása

Az étkező garnitúra elhelyezése otthonában gyakran könnyebben megtervezhető, mint megvalósítható. Bár minden régi étkezőasztal és szék elegendő lehet, a legtöbb család olyan étkező garnitúrát szeretne, amely növeli a teret és kiváló lesz a család és a vendégek számára.

A kis konyhai asztali szettektől a szabványos 5 részes gyártmányokig, a 7 részes étkezőgarnitúrákig, a sokoldalú darabokkal, a paddal és a nagy parasztház stílusú étkezőasztallal együtt rengeteg lehetőség áll az emberek rendelkezésére. Olyan étkező garnitúrára lesz szüksége, amely a megfelelő számú embert befogadja, illeszkedik az étkező helyiségéhez és gazdagítja az otthon stílusát.

Ez nem az evőeszközök útmutatója, hanem leginkább az étkezőasztal és szó szerinti beállítása. Hova fog kerülni a házban? Ki fogja használni? Minek? Miért nem máshol? Mikor lesz rá szükség napközben? Tudjuk, mindazokat a fontos cselekményrészletek, amelyek a mindennapi élet történetét alkotják.

Hétköznapi családi étkezés: A fiatal, növekvő vagy elfoglalt családnak szüksége van egy helyre, ahol továbbra is együtt vacsorázhatnak. Szüksége van egy klasszikus asztalra és székre, amelyek erősnek, tartósnak bizonyulnak, és folyamatos használat mellett hosszú ideig tartanak. Az ilyen típusú asztalok jó alapja az erdei a juhar vagy az akác. Érdemes az olyan étkező garnitúra kiválasztása, amely otthonosan nézne ki az étkezőjében, ha minden nap használja, vagy a konyhában, ha elég nagy az étkező számára.

Hivatalos étkezés: Amíg a hivatalos étkezők még mindig fontosak, kevés lehetőség olyan pompás, mint egy hosszú, sötét keményfa bankettasztal, megfelelő terítékkel és kellemes gyertyákkal.

Reggeli sarok: Van már egy ünnepi vagy családi asztal, de szeretne egy oázist a kávé kortyolására a csendes vasárnap reggeleken? Fontolja meg a reggelizőasztalt is. Egy kis asztal a konyhában egy gyors tál zabpehelyért és egy tányér tojásért összehozza a családot reggel, még akkor is, ha csak a busz előtti három percben és ez is az étkező garnitúra fontos része lehet.

More Details