ápr 17, 2020

A VSCO és a tökéletes szűrő

Ha megdöbbentett valaha a VSCO előre beállított szűrőinek hihetetlen mennyisége (egyetlen előfizetés több mint 200 mesés opciót kínál), nézd meg az alkalmazás For This Photo funkcióját. A gépi tanulást használó app képeidet elemezve hat ideális szűrőt javasol. Olyan ez, mintha egy profi osztogatna tanácsot – igaz, a végső döntés a tiéd.

Lássuk, hogy működik. Importálj egy képet a VSCO-ba, koppints az Edit feliratra, és az app automatikusan megjeleníti a hat ajánlott beállítást. A képernyő alján láthatod a javasolt lehetőségeket arra az iPhone-portréra, amit mi importáltunk a For This Photo szalagba.
Az eredeti kép, beállítások alkalmazása nélkül.

Íme ugyanaz a kép a VSCO által javasolt KE1 beállítással, amit a Kodak Ektar 100 film inspirált. Nézd csak, hogy felturbózta a telítettséget és a fényességet, hogy kiemelje a modellt, és a hátteret még élénkebbé tegye.
Ugyanaz a kép a KE1 beállítással.

A VSCO egyszerű megoldást kínál különféle beállítások kipróbálására: az előtte-utána kép megnézéséhez koppints a fotóra, és tartsd lenyomva. Miután kiválasztottad a számodra szimpatikusat, jöhetnek a finomabb beállítások: változtass kedvedre a fényességen és a kontraszton.

Mesésebb kép profi segítséggel, minimális ráfordítással. Mi lehet ennél jobb?

More Details