jan 5, 2023

A beépíthető főzőlap előnyei

Mi a helyzet akkor, ha rendkívül kicsi helyünk van a konyhában, vagy nem szeretünk sütni és a sütő teljesen felesleges. A beépíthető főzőlap valószínűleg ezen kérdések konklúziójaként jött létre. Vannak olyan emberek, akik rajonganak a főzésért, de semmi esetre sem tennének be semmit a sütőbe.

Számukra tényleg teljesen felesleges a sütő, és teljesen elegendő a beépíthető főzőlap. Ebből is több modell közül választhatunk. Az indukciós típusú beépíthető főzőlapnál létezik egy olyan modern funkció, melyet Areaflexnek neveztek el, s lényege, hogy két egymás mögötti főzőfelület összekapcsolásával egy egységes és nagyobb főzőfelületet nyerünk. Több modellnél is beépítettek TimeAsist funkciót, mely a főzési idő szabályozásában segít.

Ennek is legkedvesebb típusa a beépíthető főzőlapon található EggTimer, ami külön jelzi is a beállított főzőidő lejártát. Ha valaki nem kedveli az indukciós tűzhelyeket, akkor természetesen van lehetősége a beépíthető főzőlapok közül kerámiát is választani. Ez minden edénytípusnál alkalmazható, nem kellenek hozzá speciális edények és tisztítása is rendkívül könnyű. A szabályozása történhet szenzorosan vagy hagyományosan, gombok segítségével. Itt a felületen vannak kisebb és nagyobb edények számára kialakított lapok, így egyszerre négy edény is kényelmesen elfér rajta.

Ha valaki nem tud megbarátkozni a modern technika vívmányaival, akkor lehetősége nyílik hagyományos gáztűzhely beszerelésére is, ugyanis létezik ebből is beépíthető főzőlap. Ugyanúgy négy rózsával rendelkező modellek vannak, soknál szikragyújtás könnyíti meg a gáz begyújtását, illetve öntöttvas rács segíti az edények stabilitását a tűzhelyen. Bármelyik beépíthető főzőlap mellett is döntünk, konyhánk stílusos berendezése lesz majd.

More Details