dec 22, 2022

A 12v villanymotor jellemzői

A 12v villanymotorok legnagyobb tulajdonsága a magas indítónyomaték, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy induláskor képes legyen leküzdeni a nagy terheléseket beinduláskor.

A 12v villanymotor kategóriáján belül az EC-sorozat még jobb fejlesztést valósított meg, amely előnyök közé tartozik elsősorban a nagyon stabil, kompakt szerkezet. De ide sorolhatjuk az alacsony zajkibocsátást, és fontos megemlíteni azt is, hogy ez a fajta 12v villanymotor kompatibilis bármely típusú hajtóművel. A további jellemzők között érdemes említeni a ventilátor nélküli hengeres felépítést, és az állandó mágneses működést is.

Az EC 12v villanymotorja 5 féle méretben kapható, ami megkönnyíti a vásárláskor a helyigény felmérés alapján meghozandó döntést, és így bármely iparágba alkalmas. A szerkezethez alacsony feszültségű tápegységet mellékelnek, ami 12 vagy 24 Vdc, a motor teljesítménye 30-800 W között mozog. A vezetőképesség tökéletesítésére is odafigyeltek, ezért a keféket grafit és réz összetevőkből készítették.

A motorokhoz további alkatrészeket és kiegészítőket is megtalálhatunk a gyártó oldalán. 12v villanymotor a nagy indulási teljesítmény mellett, rendelkezik még más fontos előnyös tulajdonsággal. Például a telepítése és a karbantartása jóval egyszerűbb, illetve a reakcióideje is gyorsabb az indítás/leállás/gyorsítás alkalmával. A motor emellett több szabványos feszültséggel is elérhető. Ezen motorok jellemzően hatékonyabbak, és a bemeneti energiájukat is képesek jobban felhasználni.

More Details