Volt szerencsénk elhelyezni egy gyönyörű keményfa padlót házunk nagy részében. Ez az első dolog, amit az emberek megjegyeznek, amikor bejönnek otthonunkba! De volt otthonunk egy része, ahol a padló nem volt olyan szép… valójában nagyon szörnyű volt.

A konyhánk és a kis fürdőszobák padlója undorító volt! Volt valami durva szőnyege, és az évek során súlyosan megsérült. A fürdőszobában teljesen ki kellett tépnünk a padlót, de a konyha padlója aljzatként működhetett ahhoz, amit a tetejére választottunk.

Eredetileg a padlóburkolati lehetőségeket akkor kutattuk, amikor az első konyhai átalakítást végeztük. Tudtuk, hogy valami olyat akarunk, ami tartós, jól néz ki, ellenáll a kiöntött folyadékoknak és a nedvességnek, és sokáig tart.

Amikor elmentünk a helyi padlóboltba, azt mondták, hogy a legjobb választás a luxus vinyl padló lenne. Őszintén szólva még soha nem hallottam róla! Elképzeltem, hogy úgy néz ki, mint egy hagyományos típus – és nem ezt a megjelenést szerettem volna. De, amikor megláttam a mintáikat, egyáltalán nem olyan volt, mint ami a fejemben volt. A luxus vinyl padló mindenféle stílusban elérhető, de mi fa kinézetű stílust választottunk.

Szerettük, ahogy a padló kinézett az első konyhánkban, így amikor rájöttünk, hogy meg kell találnunk a padlót a jelenlegi konyhánkhoz és fürdőszobánkhoz, pontosan ugyanazt a luxus vinyl padlót választottuk. Azt tervezzük, hogy a következő évben átalakítjuk a fő fürdőszobát, és azt tervezzük, hogy ugyanazt a vinyl padlót használjuk ehhez a szobához is!