Könyvelés, rugalmas havidíjjal!

A cégügyek intézése közé tartozik a könyvelés és a számlázás is, melyek talán a legfontosabb feladatok egy vállalkozás esetében. A számlák pontos vezetése és a könyvelés szabályszerű elkészíttetése azért is fontos, mert ha nem az előírásoknak megfelelően járunk el, komoly pénzbüntetésekben részesülhetünk.

Érdemes olyan megbízható cégcsoportokkal leszerződni, akik egyszerre segítenek minket a cégalapításban és a cégigazgatásban is, beleértve a jogi és a pénzügyi területeket is. Ezek a cégek segítik a vállalkozásokat a számukra megfelelő  könyvelési tarifák kiválasztásában is, azaz a cég szükségleteinek, a számlák számától teszik függővé a költségeket. Az ingyenes könyvelési díj kalkulátor kiszámítja, a vállalkozási formától, az adózási információktól és a számlák számától függően, hogy mennyi lesz a várható könyvelési díj. Ez a számlák számától függően minden hónapban változhat – ha kevesebb számla van, kevesebb lesz a díj, ha több, akkor értelemszerűen magasabb.

Ezt követően egy személyes találkozó alkalmával a könyvelővel egyeztethet az ügyfél a részletekről, az extra szolgáltatásokról a szerződéskötést megelőzően.